Ontdek onze ramen

Laat uw huis stralen met onze prachtige ramen. Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht, energie-efficiëntie en een moderne uitstraling.
Onze hoogwaardige ramen bieden u kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Upgrade uw woning vandaag nog met onze uitgebreide selectie!

Houten ramen

Misschien trekt het idee van houten ramen u meer aan. De voordelen van houten ramen bij Glazer zijn niet te onderschatten. Houten ramen en deuren zijn een verantwoorde keuze. Hout is een natuurlijk, ecologisch materiaal met een uitmuntende duurzaamheid. Het is bovendien het enige bouwmateriaal dat van nature herbruikbaar is. Houten ramen beschermen uw huis tegen ongedierte, uv-stralen en alle weersomstandigheden. Wij zorgen ook voor de maximale brandveiligheid bij onze houten ramen. De lage warmtegeleiding en verkoling van het hout werken namelijk brandvertragend.

Onze houten ramen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden dankzij de goede toplaag door ons bedrijf toegevoegd. Houten ramen en deuren zijn volledig op maat te maken. Het is te verkrijgen in alle mogelijke stijlen en kleuren. Ook grote afmetingen en speciale vormen zijn geen probleem. Hout garandeert bovendien een vertrouwd en huiselijk gevoel. Geen enkel materiaal kan je huis dezelfde warme uitstraling bieden als houten ramen. Hout is een natuurlijke vocht- en warmteregelaar met uitstekende thermische én akoestische isolatie.

Eigenschappen

 • Milieuvriendelijk
 • Langdurige bescherming
 • Gemakkelijk te onderhouden
 • Volledig op maat te maken
 • Natuurlijke isolator

Wij werken met…

Vraag uw offerte aan

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Laat ons de details weten en wij zorgen voor een nauwkeurige en concurrerende prijs.

  • 1

   Waarvoor wenst u een offerte?

  • 2

   Geef uw gegevens op

  1/2

  Waarvoor wenst u een offerte?

  Waarvoor wenst u een offerte?


  VerluchtingsroostersVliegenramenVeiligheidsslotenAllerlei

  Geef uw gegevens op


  Upload eventueel een bestand:

  Lange Leemstraat 372
  2018 Antwerpen
  03/281.24.33
  info@glazer.be

  Premies en dienstverlening

  Ontvang een compleet premiedossier na plaatsing! Bij Glazer gaan we verder dan alleen het leveren en plaatsen van ramen en deuren. Met onze unieke dienst stellen we klanten in staat om moeiteloos premies aan te vragen bij de overheid. Dit betekent een aanzienlijk financieel voordeel voor de klant. Ontdek hoe Glazer niet alleen uitblinkt in kwaliteit, maar ook in het optimaliseren van uw investering.

  Focus op het milieu

  Een wereld van stijl én milieubewustzijn! Ons toegewijde team heeft een uniek oog voor het klimaat, waardoor we een breed scala aan keuzes bieden die zowel uw esthetische wensen als het milieu in gedachten houdt. Van dubbel glas tot hoogrendementsglas en zelfs drievoudig hoogrendementsglas, onze opties zorgen voor energiebesparing en lagere energiekosten. Kies voor een groenere toekomst met Glazer en geniet van een prachtig design zonder concessies.

  Kwaliteit en expertise

  Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van Glazer: Meesterwerken in ramen en deuren! Onze hoogopgeleide vakmensen zijn er om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuzes. Van adembenemende ontwerpen tot onvergelijkbaar vakmanschap, wij zijn er trots op om ramen en voordeuren van de allerhoogste kwaliteit te leveren en te installeren. Bij Glazer bent u verzekerd van een keuze die alle verwachtingen overtreft!