Ontdek onze deuren

Verbeter de stijl en functionaliteit van je huis met onze hoogwaardige deuren. Ontdek een breed scala aan ontwerpen en materialen
die aan jouw smaak voldoet. Onze deuren combineren kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Houten deuren

Hout heeft van nature een sterke en warme uitstraling. Een hardhouten voordeur past niet alleen bij een klassieke stijl, maar ook bij moderne woningen. Hout is een prachtig, natuurlijk materiaal. Het staat bekend om zijn stevigheid en wordt gewaardeerd door de warme uitstraling. Precies dat gevoel willen wij behouden bij onze houten buitendeuren.

Bij Glazer staan we erop dat onze houten voordeuren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarom zijn al onze houten deuren brandveilig en inbraakwerend. Het hout voor uw buitendeur of voordeur is brandvertragend; onze deuren geleiden nauwelijks warmte en vliegen niet in brand. Bovendien maken we onze houten buitendeuren bestand tegen inbraak door onder meer de scharnieren, sloten en hoekverbindingen te verstevigen.

Eigenschappen

 • Natuurlijk, sterk en uitstekende isolatiewaarde
 • Uitgebreid kleurenpallet
 • Op en top veilig

Wij werken met…

Vraag uw offerte aan

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Laat ons de details weten en wij zorgen voor een nauwkeurige en concurrerende prijs.

  • 1

   Waarvoor wenst u een offerte?

  • 2

   Geef uw gegevens op

  1/2

  Waarvoor wenst u een offerte?

  Waarvoor wenst u een offerte?


  VerluchtingsroostersVliegenramenVeiligheidsslotenAllerlei

  Geef uw gegevens op


  Upload eventueel een bestand:

  Lange Leemstraat 372
  2018 Antwerpen
  03/281.24.33
  info@glazer.be

  Premies en dienstverlening

  Ontvang een compleet premiedossier na plaatsing! Bij Glazer gaan we verder dan alleen het leveren en plaatsen van ramen en deuren. Met onze unieke dienst stellen we klanten in staat om moeiteloos premies aan te vragen bij de overheid. Dit betekent een aanzienlijk financieel voordeel voor de klant. Ontdek hoe Glazer niet alleen uitblinkt in kwaliteit, maar ook in het optimaliseren van uw investering.

  Focus op het milieu

  Een wereld van stijl én milieubewustzijn! Ons toegewijde team heeft een uniek oog voor het klimaat, waardoor we een breed scala aan keuzes bieden die zowel uw esthetische wensen als het milieu in gedachten houdt. Van dubbel glas tot hoogrendementsglas en zelfs drievoudig hoogrendementsglas, onze opties zorgen voor energiebesparing en lagere energiekosten. Kies voor een groenere toekomst met Glazer en geniet van een prachtig design zonder concessies.

  Kwaliteit en expertise

  Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van Glazer: Meesterwerken in ramen en deuren! Onze hoogopgeleide vakmensen zijn er om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuzes. Van adembenemende ontwerpen tot onvergelijkbaar vakmanschap, wij zijn er trots op om ramen en voordeuren van de allerhoogste kwaliteit te leveren en te installeren. Bij Glazer bent u verzekerd van een keuze die alle verwachtingen overtreft!