Ontdek onze deuren

Verbeter de stijl en functionaliteit van je huis met onze hoogwaardige deuren. Ontdek een breed scala aan ontwerpen en materialen
die aan jouw smaak voldoet. Onze deuren combineren kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Aluminium deuren

Of het een aluminium voordeur of een aluminium buitendeur wordt; met een aluminium deur van Glazer koopt u een sterke, stevige, perfect isolerende blikvanger. Een aluminium voordeur vertelt een verhaal. Het is de blikvanger, een van de eerste dingen die uw bezoekers zien. Zo’n deur mag opvallen. Maar kan ook helemaal op gaan in uw gevel. Wat u ook kiest: wij maken de perfecte deur voor u. Aan u de keuze uit talloze stijlen en kleuren. Voor elke aluminium buitendeur of aluminium voordeur van Glazer geldt: de afwerking zal tot in de puntjes in orde zijn. Zo kunt u bij aluminium deuren bijvoorbeeld kiezen voor geïntegreerde scharnieren. Aluminium deuren hebben een licht en slank profiel.

Eigenschappen

 • Brandveilig
 • Aluminium is duurzaam en vormvast
 • De binnen- en buitenzijde van uw aluminium deur kunnen elk een andere kleur lak krijgen
 • Aluminium deuren zijn super isolerend

Wij werken met…

Vraag uw offerte aan

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Laat ons de details weten en wij zorgen voor een nauwkeurige en concurrerende prijs.

  • 1

   Waarvoor wenst u een offerte?

  • 2

   Geef uw gegevens op

  1/2

  Waarvoor wenst u een offerte?

  Waarvoor wenst u een offerte?


  VerluchtingsroostersVliegenramenVeiligheidsslotenAllerlei

  Geef uw gegevens op


  Upload eventueel een bestand:

  Lange Leemstraat 372
  2018 Antwerpen
  03/281.24.33
  info@glazer.be

  Premies en dienstverlening

  Ontvang een compleet premiedossier na plaatsing! Bij Glazer gaan we verder dan alleen het leveren en plaatsen van ramen en deuren. Met onze unieke dienst stellen we klanten in staat om moeiteloos premies aan te vragen bij de overheid. Dit betekent een aanzienlijk financieel voordeel voor de klant. Ontdek hoe Glazer niet alleen uitblinkt in kwaliteit, maar ook in het optimaliseren van uw investering.

  Focus op het milieu

  Een wereld van stijl én milieubewustzijn! Ons toegewijde team heeft een uniek oog voor het klimaat, waardoor we een breed scala aan keuzes bieden die zowel uw esthetische wensen als het milieu in gedachten houdt. Van dubbel glas tot hoogrendementsglas en zelfs drievoudig hoogrendementsglas, onze opties zorgen voor energiebesparing en lagere energiekosten. Kies voor een groenere toekomst met Glazer en geniet van een prachtig design zonder concessies.

  Kwaliteit en expertise

  Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van Glazer: Meesterwerken in ramen en deuren! Onze hoogopgeleide vakmensen zijn er om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuzes. Van adembenemende ontwerpen tot onvergelijkbaar vakmanschap, wij zijn er trots op om ramen en voordeuren van de allerhoogste kwaliteit te leveren en te installeren. Bij Glazer bent u verzekerd van een keuze die alle verwachtingen overtreft!