Ontdek onze ramen

Laat uw huis stralen met onze prachtige ramen. Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht, energie-efficiëntie en een moderne uitstraling.
Onze hoogwaardige ramen bieden u kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Upgrade uw woning vandaag nog met onze uitgebreide selectie!

Aluminium ramen

Ramen met Aluminium kozijnen hebben een luxe industriële look, ze zijn licht en erg geschikt voor grootschalige constructies. De ramen zijn in ieder gewenste maat te bestellen en kunnen zeer gevarieerd naar wens van de klant worden aangepast. De profielen spitsen zich vooral toe op exterieur die thermische en akoestische isolatie vereisen. Onze aluminium profielen kunnen ook besteld worden met een verschillende kleur voor buiten en binnen.

Eigenschappen

 • Geschikt voor grootschalige constructies
 • In ieder gewenste maat te bestellen
 • Thermische en akoestische isolatie

Wij werken met…

Vraag uw offerte aan

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Laat ons de details weten en wij zorgen voor een nauwkeurige en concurrerende prijs.

  • 1

   Waarvoor wenst u een offerte?

  • 2

   Geef uw gegevens op

  1/2

  Waarvoor wenst u een offerte?

  Waarvoor wenst u een offerte?


  VerluchtingsroostersVliegenramenVeiligheidsslotenAllerlei

  Geef uw gegevens op


  Upload eventueel een bestand:

  Lange Leemstraat 372
  2018 Antwerpen
  03/281.24.33
  info@glazer.be

  Premies en dienstverlening

  Ontvang een compleet premiedossier na plaatsing! Bij Glazer gaan we verder dan alleen het leveren en plaatsen van ramen en deuren. Met onze unieke dienst stellen we klanten in staat om moeiteloos premies aan te vragen bij de overheid. Dit betekent een aanzienlijk financieel voordeel voor de klant. Ontdek hoe Glazer niet alleen uitblinkt in kwaliteit, maar ook in het optimaliseren van uw investering.

  Focus op het milieu

  Een wereld van stijl én milieubewustzijn! Ons toegewijde team heeft een uniek oog voor het klimaat, waardoor we een breed scala aan keuzes bieden die zowel uw esthetische wensen als het milieu in gedachten houdt. Van dubbel glas tot hoogrendementsglas en zelfs drievoudig hoogrendementsglas, onze opties zorgen voor energiebesparing en lagere energiekosten. Kies voor een groenere toekomst met Glazer en geniet van een prachtig design zonder concessies.

  Kwaliteit en expertise

  Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van Glazer: Meesterwerken in ramen en deuren! Onze hoogopgeleide vakmensen zijn er om u te begeleiden bij het maken van de perfecte keuzes. Van adembenemende ontwerpen tot onvergelijkbaar vakmanschap, wij zijn er trots op om ramen en voordeuren van de allerhoogste kwaliteit te leveren en te installeren. Bij Glazer bent u verzekerd van een keuze die alle verwachtingen overtreft!